Pennen tar en pause…

Kjære dere❤

For to år siden hoppet jeg ut i å våge dele noen av tekstene mine med verden.
Det har vært spennende, skremmende, givende og utvilsomt langt utenfor komfortsonen. Jeg har måttet tro på at det jeg skriver er bra nok til å deles, og jeg har prøvd å ta inn at det finnes noen der ute som ønsker å lese det jeg har på hjertet. Det er mange uker siden forrige tekst. Jeg skriver fortsatt, men jeg følger meg ikke modig nok til å dele dem.
Ikke akkurat nå.

Livet har ulike faser og noen perioder kan vi kjenne oss både modige og sterke.
Andre ganger er det godt å kunne trekke seg inn i tryggheten og bli der en stund før man igjen våger seg ut av komfortsonen. Jeg blir her i tryggheten litt til, men jeg håper å komme tilbake. I mellomtiden kan du kanskje lese noen av de tekstene som allerede er skrevet og ligger nederst på siden.

14191798_10157490241140093_2003236312_o

Marianne ❤

2 kommentarer om “Pennen tar en pause…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s