La øyeblikket være tilstrekkelig

De aller fleste mennesker har et iboende ønske om å løfte andre opp om en som står en nær faller. De aller fleste mennesker er gode på å gi ord og tanker som gjør så den andre kan reise seg raskt igjen. Det er en vakker og viktig evne. Kanskje kunne vi vært modigere til å ligge litt nede sammen med den som har falt før vi prøver å reise dem opp, men å ville sin neste sterk har uansett stor verdi.

Har du vært der at du har falt og dine kjære har gitt deg gode ord og tanker for å hjelpe deg videre? Har du kjent at ordene og tankene har gitt deg styrke og varme, men at noen setninger gjør så indre knuter løsner?

«La øyeblikket være tilstrekkelig».

I perioder av livet kan vi støte på utfordringer som gjør at alt stopper i kort eller lenger tid. Perioder som gjør at vi må prioritere annerledes i uvisshet om når vi kan vandre videre slik vi pleide. Kanskje må vi også lære oss å vandre på en ny måte. I slike perioder tror jeg vi fort kan bruke mye energi på tanken om hva andre tror og tenker om valg vi tar. Jeg tror vi kan bruke alt for mye energi på å tenke hva mennesker mener om at vi makter å løse en oppgaven, men ikke en annen. Kanskje kunne vi ønske at alle visste om den indre kampen vi kjemper slik at hver og en forsto akkurat hvorfor vi gjør de prioriteringene vi gjør.

«La øyeblikket være tilstrekkelig».

Tro at du kjenner deg selv. Speil deg i de som vet om utfordringen du står i. Legg til side alle de som kanskje misforstår prioriteringene dine, så lenge du selv vet at akkurat NÅ må det være AKKKURAT slik.

Jeg vet at det ikke er lett, men…
Senk skuldrene.
Pust dypt.
Det går bra.

«La øyeblikket være tilstrekkelig».

 

Marianne ❤

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s