Når kroppens alarmsystem slår til

Det fascinerer meg hvordan mennesket ser ut til å være utstyrt med et eget alarmsystem, og hvordan dette alarmsystemet kan hjelpe oss å finne svar.

Jeg tror de fleste av oss har kjent på udefinerbare tanker som har forstyrret så mye at sjelen ikke har funnet ro.  Ordløse tanker som har gjort at praten med en du kjenner trygghet hos har gått rundt og rundt i ring. Ulike tema ble kanskje løftet opp og sett på for å prøve hjelpe å finne svar på hva som var uroens kjerne, men det ga ikke tankene dine den roen du lette etter.

Så kan det hende du har opplevd at du fikk et spesielt spørsmål eller en konkret kommentar som førte til at tårene dine presset på som en alarm med full styrke i hjertet. Har du tenkt på, når du har kommet til deg selv igjen, at alarmen som slo ut i deg også har latt deg kjenne og skjønne at DER lå forstyrrelsens kjerne, DER lå problemets rot.

Jeg tror at slike følelsesforløsende alarmer kan være både overveldende og krevende, men at de vil si oss noe viktig om hvor vi bør og kan gå videre.

Marianne ❤

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s