Om å samle på gyllende øyeblikk

DSC05871

Jeg har visst blitt en samler. En samler av gyllende øyeblikk. I påsken fant jeg et stort og vakkert et jeg vil dele med dere. Med ski på beina sto jeg på toppen av et fjell en grytidlig morgen. Mørket hadde gradvis endret seg til lysere toner og hele skaperverket hadde dirret før hun skulle åpenbare sollyset. Omgitt av stillhet ble himmelen purpurrød før den varme, gule solen viste seg for oss. Synet var ubeskrivelig vakkert. Jeg tror tiden må ha stoppet, for alt sank inn og lyset fylte hver krok i kroppens kjerne.  Lite er så vakkert og så fylt av håp som en soloppganger. Jeg skal fortsette å samle. Både de store og de små gyllende øyeblikk. Jeg fortsetter gjerne å dele dem med dere. Kanskje vil du være med å samle? Det ligger mye å venter om man tar seg tid til å lete.

DSC05872 DSC05877 DSC05878 DSC05880 DSC05883 DSC05886 DSC05888Marianne ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s